Wat is Migratieweb?

Migratieweb is de 24 uur per dag toegankelijke online kennisdatabank met actuele nationale en internationale informatie over en in relatie met migratie. De databank staat onder redactie van de Stichting Migratierecht Nederland en is in beginsel alleen toegankelijk voor leden van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV) (meer informatie over WRV-lidmaatschap).

Wat vindt u in Migratieweb?
Migratieweb bevat onder meer nationale en internationale jurisprudentie, inclusief de in het tijdschrift Jurisprudentie Vreemdelingenrecht (JV) gepubliceerde uitspraken met annotaties, nationale en internationale regelgeving, bijdragen uit de tijdschriften Migrantenrecht (MR) en Asiel&Migrantenrecht (A&MR), ambtsberichten en een selectie van belangrijke parlementaire stukken, adviezen, rapporten, verslagen van lezingen en andere praktische informatie.

Snel en overzichtelijk
Via de zoekfuncties kunt u snel en eenvoudig de gewenste informatie vinden. De documenten worden voorzien van trefwoorden en een samenvatting zodat u in één oogopslag de relevantie ervan kunt beoordelen. De in de samenvattingen opgenomen verwijzingen (links) naar andere relevante documenten en koppelingen tussen documenten die met elkaar verband houden (zoals bij jurisprudentie) helpen u snel verder in het krijgen van inzicht in de gewenste materie.

Actueel
Nadat u inlogt op Migratieweb kunt u op de homepagina snel zien welke nieuwe informatie is toegevoegd sinds uw vorige inlog. Daarnaast brengt de redactie u door middel van de attenderingsmail op de hoogte van de belangrijkste nieuwe informatie. Weten wat Migratieweb voor u kan betekenen?
Vraag dan nu een gratis proefaccount aan!

Voor meer informatie over Migratieweb kunt u contact opnemen met:
Stichting Migratierecht Nederland
Surinameplein 122
1085 GV Amsterdam
Postbus 2894, 1000 CW
redactie@migratieweb.nl