Tijdschriften

JV JV
Dit tijdschrift publiceert jurisprudentie over het reguliere vreemdelingenrecht en over het asiel- en vluchtelingenrecht. Tevens is jurisprudentie opgenomen over onder meer nationaliteitswetgeving, de Wet Arbeid Vreemdelingen en internationale regelgeving. De uitspraken zijn voorzien van trefwoorden en samenvattingen en, indien nodig, annotaties.
Lees meer»» Inhoud JV»» Laatste aflevering JV»»
MR MR
Migrantenrecht was een vakblad op het gebied van met name het reguliere vreemdelingenrecht dat tot 1 januari 2010 maandelijks verscheen. Het tijdschrift richtte zich op advocatuur, wetenschap en beleidsmakers en bevatte artikelen, (besprekingen van) interessante jurisprudentie, interviews en beleidsoverzichten.
Lees meer»» Inhoud MR»» Laatste aflevering MR»»
A&MR A&MR
Asiel&Migrantenrecht (A&MR) is begin 2010 ontstaan uit de Tijdschriften NAV en Migrantenrecht en verschijnt tien keer per jaar. A&MR wordt uitgegeven door Stichting Migratierecht Nederland en Vluchtelingenwerk Nederland. In A&MR vindt u onder meer diepgravende artikelen, besprekingen van belangwekkende jurisprudentie, interviews en beleidsoverzichten op het gebied van zowel het reguliere vreemdelingenrecht en vluchtelingenrecht.
Lees meer»» Inhoud A&MR»» Laatste aflevering A&MR»»